Om Linda

Linda heter jag och håller i olika yogaformer i Gnesta med omnejd.  Mitt första möte med yoga var 2002 och det var inte bara lätt. Mitt i livet med småbarn och sömnlösa nätter och under en period som jag också vart sjuk. Mitt första möte med Mediyoga var på en smärtmottagning i Nyköping. Låt oss säga så här det var inte kärlek vid första ögonkast, snarare andra väldigt starka känslor. Men efter att varje vecka göra passet och känna att det faktiskt hände något i kroppen, och jag kunde göra den oavsett dagsformen. Så var mitt mål när vi avslutade rehabiliteringen där(2012) att jag ska på något sätt hålla på med Mediyoga.  Det tog flera år att överhuvud taget få behörigheten att ens söka till institutet men jag hade bestämt mig, jag skulle gå utbildningen och det fick ta år om det behövdes(det tog fem) men jag skulle dit så när jag äntligen satt med diplomet i handen och antagningsbrevet från Mediyogainstitutet var lyckan total. Jag skulle få gå min dröm och att få dela med mig av vad Mediyogan kan göra.

#Jag gick min utbildning till mediyogainstruktör på Mediyogainsitutet i Stockholm våren 2017.

#Har även vidareutbildat mig inom mediyogan till Stress och utbrändhets mentor hos Elisabeth Engqvist.

#MIMY-instruktörsutbildningen (mindfulness & mediyoga) gick jag hos

Sara Emilionie på https://balansinstitutet.se/ hösten 2018.

#Yogabolaget KIDS grundkurs barnyoga gick jag hos Cecilia Hedström under januari 2019 på http://www.yogabolaget.se/ i Åkersberga.

# Mediyogalärare steg 2 på Mediyogainsitutet i Stockholm , våren 2019.

#Yogabolaget KIDS fördjupning barnyoga gick jag hos Cecilia Hedström under augusti 2019 på http://www.yogabolaget.se/ i Åkersberga.

# Mediyogaterapeut steg hösten/vår 2019/2020 på Mediyogainsitutet i Stockholm 

Mina ordinarie lektioner har jag på västra storgatan 41( lokalen Rörelse) i Gnesta i mitt i härliga Sörmland.